Historie

Det er mange som har et nært og godt forhold til Kråmyra, og mange minner om både oppturer og nedturer for så vel fotballspillere som de som trakterte tribunene av variert standard og tilstand.

Som et ledd i å få finansiering på plass for Color Line Stadion ble Kråmyra solgt. Og i 2006 var det nettopp salget av Kråmyra som berget overskuddet for AaFK. På det som var grusbane/parkeringsplass på det vestligste området av Kråmyra kom det tidlig på plass boliger etter at AaFK hadde flyttet ut. Planene var lagt for ytterligere utbygging, i det området som var bane og tribune. Og nå skal prosjektet realiseres med både boliger og
fellesområder.

Dermed åpnes et nytt kapittel i historieboka for området som så mange har besøkt, hatt et lidenskapelig forhold til, og som både har blitt bejublet og mislikt av fotballspillere og supportere fra hele landet. Samtidig åpnes det opp for muligheten til å bosette seg på et område som er av historisk verdi i Ålesunds sammenheng.

Det er mange superlativer som kan brukes om de 29 boligene som skal bygges på Kråmyra, og området de skal ligge i. Lekre og tilrettelagte boliger, i sentrale men landlige omgivelser gir en liten pekepinn på hva som nå er tilgjengelig for kjøpere som er ute etter det helt spesielle.