Landlig, sentralt og lekkert

Valgmuligheter
Sju av de 29 boligene som skal bygges kategoriseres som eneboliger i rekke – fordelt på to rekker (4 + 3). Disse boligene skal bygges i det nordøstre hjørnet av området, blant annet med en magisk utsikt innover Ellingsøyfjorden. De resterende 22 boligene blir rekkehus. To rekker med syv hus i hver, en rekke med tre boliger og en rekke med fem boliger i det sørøstre hjørnet. Sistnevnte vil også kunne nyte den fantastiske utsikten østover mot Ellingsøyfjorden.

Lagt vekt på trivsel
Den observante leser har sikkert merket seg at store deler av det som var gressmatta på Kråmyra ikke blir bebygd. Dette området skal opparbeides med parkareal og med en liten fotballbane. Her blir det med andre ord lagt til rette for høy trivsel og et godt bomiljø i det som er idylliske og solrike omgivelser.

Boligenes plassering er nøye gjennomtenkt både med tanke på solforhold, utearealer og med balkonger på begge sider av boligene. Alle enhetene får eget uteområde, enten ved terrasseplatting eller med balkong mot to himmelretninger.

I tillegg til spennende og lekker utforming, er det i boligene lagt vekt på energiøkonomiserende, tidsriktige, gode og tilrettelagte løsninger. Alle boligene vil leveres nøkkelferdige med god standard, og kjøkken med integrerte hvitevarer. Hver av enhetene får egen carport i forbindelse med boligen, i tillegg til at det blir områder for gjesteparkering i boligfeltet.

En sjeldenhet
Området som Kråmyra ligger i utgjør i realiteten en sjeldenhet med tanke på nye boliger i sentrumsnære omgivelser. Kråmyra ligger bare to kilometer fra Ålesund sentrum. Med andre ord er det bare 20-25 minutters gange – eller fem minutter med bil. Hva med å la en spasertur om Fjellstua bli en fast rutine på vei til/fra jobb? Det mest unike med området er likevel at det, til tross for sin sentrale beliggenhet, ligger svært landlig til. Ingen gjennomgangstrafikk, og forbigående trafikk i god avstand, sikrer lite trafikkstøy. Området skal også tilrettelegges med mye grøntområde, men ligger i tillegg omkranset av grønne friarealer på alle kanter.

Mange muligheter
Aksla er et område med veldig mange tur- og rekreasjonsmuligheter – både på og rundt byfjellet. Det være seg om man er glad i å gå, jogge, sykle eller bare nyte stillhet og en fantastisk utsikt over fjord, fjell og alt det beste som Sunnmøre har å by på.

På området finnes det barnehage, og treningssenter med fysioterapi-tilbud. Volsdalen skole og Volsdalen kirke ligger drøyt 15 minutters gange unna, og det er dagligvarebutikk bare fem minutters spasertur unna Kråmyra. Dette i tillegg til de mulighetene og det servicetilbudet som finnes i Ålesund sentrum.

Sjelden mulighet!
Det er ikke å ta munnen for full når vi sier at Kråmyra er en sjelden mulighet for dem som legger vekt på livskvalitet, flotte og tilrettelagte omgivelser og som ønsker et trygt og rolig bomiljø. Og dette altså kombinert med sentral beliggenhet og landlige omgivelser i samme pakken!